Het sanitair gebouw

Het sanitair gebouw is luxe ingericht

Het sanitair bestaat uit 2 douches. De douches zijn voorzien van kraanthermostaat en waterbesparende douchekoppen. Er is voldoende warm water wat door de zon is opgewarmd. U hoeft dus geen douchemuntjes te kopen.

Er zijn 4 ruime wasplaatsen met warm en koud water waar u zich in alle rust kunt wassen.

Daarnaast zijn er 4 toiletten, waar altijd toiletpapier aanwezig is.

Buiten is er gelegenheid om de afwas te doen. Er zijn 3 overdekte afwasplaatsen voorzien van warmwater. Daarnaast kun u gebruik maken van de wasteiltjes en borstels.

In het toiletgebouw staat een koelkast die u kunt benutten. Hier kunt u uw (fris)drank en etenswaren koel bewaren. Mocht u koelelementen gebruiken dan kunnen wij deze in de vriezer bewaren.

Hier vindt u tevens de reparatiekist van de ANWB om kleine reparaties aan de fiets te doen. Tegen de vergoeding van de gebruikte materialen kunt u hier gebruik van maken.

Voor de kinderen is er de ontdekkist en speelgoed om zich te vermaken.

In het sanitair gebouw is ook de mogelijkheid om uw mobiele telefoon op te laden. U kunt uw telefoon gerust in het afgesloten kluisje achterlaten terwijl deze wordt opgeladen.

Tevens is hier informatie over de omgeving te vinden. Uitgebreide informatie vindt u bij het Toeristisch Informatiecentrum Megen.

Reserveer vandaag nog!

Bij Natuurkampeerterrein De Maasakker bieden wij onze bezoekers diverse opties om bij ons te overnachten. Bekijk onze mogelijkheden en reserveer direct via ons handige boekingssysteem!