Maasdijk 2022

Maasdijk 2022

Tweedaags programma

Het tweedaagse wandelprogramma van De Maasdijk biedt op beide dagen diverse afstanden. Naast de 30, 40 en 50 kilometer voor de kilometervreters, zijn er ook wandelingen van 12 en 20 kilometer. Je kunt kiezen voor één bepaalde afstand op één van beide wandeldagen, maar ook voor twee wandeldagen en twee afstanden naar keuze. Ons tweedaags wandelprogramma biedt een uitstekende gelegenheid om te trainen voor een meerdaags wandelevent zoals De Vierdaagse. Inschrijven voor de dagwandelingen doe je via deze link.

Kennedymars

Voor de echte diehards heeft De Maasdijk ook een Kennedymars op het wandelprogramma: de 80 van de Osse Maaskant. De 80 van de Osse Maaskant start op zaterdagavond. Je loopt dan in de nacht de 40 kilometer van het zaterdagprogramma. Vervolgens sluit je op zondagochtend aan bij de 40 kilometer van het zondagprogramma. De Kennedymars, in 1963 geïnitieerd door de toenmalige president van de VS John F. Kennedy, moet binnen 20 uur volbracht worden. Durf jij het aan? Tips voor Kennedymars lopers vind je hier en je kunt je inschrijven voor de 80 van de Osse Maaskant (Kennedymars)

Deel dit bericht

Reserveer vandaag nog!

Bij Natuurkampeerterrein De Maasakker bieden wij onze bezoekers diverse opties om bij ons te overnachten. Bekijk onze mogelijkheden en reserveer direct via ons handige boekingssysteem!