Boogtent

Op vakantie met de boogtent?

Wil je een kleine reünie houden met je uitzendcollega’s of je collega’s uit je dienstplicht tijd. Dan kun je weer ouderwets in een boogtent slapen. Lekker een weekeinde verhalen ophalen en oude koeien uit de sloot halen. Breng vooral je foto albums mee. ‘S-Avonds is het lekker genieten bij het kampvuur. We hebben voldoende hout voorradig, dus je hoeft niets mee te nemen. Het opzetten en afbreken van de tent hoort er bij. Kijken of je het nog weet?

Of wilt u (als niet militair) ook eens ervaren hoe het is om net als de militairen in deze tent te slapen. U kunt deze tent huren voor max 6 personen per tent. Informeer even naar de mogelijkheden of reserveer direct. U kunt er voor kiezen de tent op te bouwen. Het is een ervaring op zich om te ervaren hoe eenvoudig en makkelijk deze tenten op te bouwen zijn . Natuurlijk zal ik u daar mee helpen.

Bij de tent worden de standaard veldbedden, tafel en stoelen geleverd. Er is een complete verlichtingset aanwezig dus ook stroom.

Zelf meebrengen, slaapzak en kussen en eventueel slaapmatje . (en tandeborstel !)

Het is mogelijk om ontbijt er bij te boeken. Het ontbijt wordt in de vorm van een ontbijt buffet bij de tent geserveerd.

Gedurende het verblijf is de koffie en thee gratis. (op afroep). Bij het terras is appelgebak met slagroom te bestellen.

Komen jullie voor een weekeinde (vr/zo) dan is het mogelijk voor de avond een blauwe hap (net als op de kazerne) te bestellen en/of een complete BBQ.

We hebben ook een drankpakket in de aanbieding (in overleg). Bij dit pakket wordt een koelkast geleverd.

Bestel je het arrangement voor 8 personen 1 boogtent,  dan ben je ongeveer 85 euro p/p kwijt.  (2 overnachtingen, ontbijt, BBQ, blauwe hap, koffie thee en drankjes)

De reservering is voor minimaal 6 personen.

We hebben 2 boogtenten.

De gebruikelijke regels zoals in de voorwaarden blijven onverminderd van kracht.

Maar mocht de camping moeten sluiten vanwege het Corona virus (besluit van het RIVM ) wordt de aanbetaling (minus de administratie/boekingskosten) terugbetaalt. Geen gedoe met vouchers  of iets dergelijks. Beloofd is beloofd.

Advies. Voorkom teleurstelling en boek bijtijds.

Voor een leuk programma, varen, boogschieten of solexrijden kun je op onderstaande adressen terecht.

Een gezellige middag bij de bierbrouwerij in Ooijen?

Riverside heeft aantrekkelijke activiteiten, zoals het huren van een tuk-tuk of kano.

Of u kunt fietsen of bijzondere fietsen huren bij Bikeadventure.

Heeft u andere wensen, mail of bel even.

Elke avond loopt een veteraan de Sunsetmarch in Nijmegen. Het is een wandeling van 1 km.  Het is wellicht leuk om dit met de groep te doen.

Let wel, het is alleen voor een veteraan om zich op te geven als veteraan van de dag en dan met de groep veteranen de mars te lopen.

Bij terugkomst staat dan bijvoorbeeld de BBQ klaar. Het geheel zal inclusief de reis heen en weer ongeveer 2 uur in beslag nemen.

Voor info en opgave kijk op Sunsetmarch.